Eх, майко майчице…Георги –Маноел Димитров

Представяме ви едно от най-новите и млади попълнения в трупата на Музикалния театър – Георги –Маноел Димитров. Възпитаникът на НАТФИЗ в специалностите Актьорско майсторство за Куклен театър и Образователен и терапевтичен театър е артист-солист в Музикалния театър от сезон 2019/2020.

Сцена от мюзикъла “Цигулар на покрива” – постановка на режисьора Небойша Брадич

Зрителите веднага забелязаха разностранния му комедиен и драматичен талант в спектаклите: „Прилепът” от Йохан Щраус (в ролята на Фрош); „Цигулар на покрива“ ( като Федя); „Царицата на Чардаша“ (Нотариус Киш);  детския спектакъл “Котаракът Шарл” (в ролята на Пипо)

В “Цигулар на покрива” – Хава – Елица Красимирова и Федя – Георги-Маноел Димитров

Вижте забавното му представяне в документалната ни поредица “Ех, майко майчице, щастлив съм…”. Ще разберете коя е специалната изненада за него и как младия солист приема възможността да е част от трупата на Музикалния му театър.

 

Всяка седмица с документалната си поредица „Ех, майко майчице…щастлив съм и по време на карантина!”Музикалният театър представя звездите на театъра. Може да гледате виртуалните срещи с тях във Фейсбук страницата ни – Държавен музикален и балетен център-София (https://www.facebook.com/national.music.theatre/) и на сайта ни www.musicthetare.bg

 

“Царицата на чардаша” – в ролята на Нотариус Киш

„Ние, артистите на Националния музикален театър заедно с класическите музиканти на България ви казваме –нека бъдем заедно онлайн, докато нашите зали и театри са затворени!”

Георги-Маноел се изяви и като водещ в концертите на Музикалния театър

Материалът Eх, майко майчице…Георги –Маноел Димитров е публикуван за пръв път на Национален музикален театър „Стефан Македонски“.

Ако Ви харесва прочетеното, можете да го споделите.

X